Lite gott & blandat i Gangstervärlden!


Dessa 2 ting tillbringar jag mycket tid med; boken från valpkursen & klickern! Fast i ärlighetens namn så tycker jag inte att det gör så stor skillnad att klickträna eller att "bara" ge beröm när jag tränar m honom, han fattar lika fort om han gör rätt eller inte & om jag säger "brrrraaaaa" eller om jag klickar när han gör rätt så vet han att han får en godis direkt efter.


Man är inte lika söt & gullig när man står inlöddrad i schampoo i badet, eller hur!


Men så fort pälsen torkat så är man fluffigare än nånsin, dessutom luktar man annorlunda...åtminstone tills nästa tillfälle bjuds så man kan sticka ut & rulla sig i söndertuggade daggmaskar igen! =)


Fortfarande så gillar han att sova tätt intill diskmaskinen när den är igång!


Gangster visar att han har blivit jätteduktig på att stå när hans matte säger kommandot! (och har en korvbit i handen åt honom!)


Varför skaffade man en biabädd till honom när han ändå somnar på plats & ställe där han råkar befinna sig när han blir trött?!


Med hjälp av 2 små gummisnoddar & en snäll uppfödare så fick Gangster "vuxenöron" som Sanna kallar dem! Nu hoppas vi att de ska resa sig upp så han slipper ha tofsar bakom öronen hela livet!!!


En favoritsyssla; jag lägger några godisbitar under en liten burk eller ett grytlock - sen är det upp till Gangster att klura ut hur han ska komma åt godbitarna!
En av de absolu bästa bilderna som tagits på vår fina kille hittills. Jag tror att det var Ing-Marie som tog bilden på vår valpträff, riktigt bra vart den i alla fall!

Var rädda om er & varandra!
Kram C =)
 

Valpträff hemma hos oss den 25/8

I lördax så var det då äntligen dax att få träffa några av Gangsters syskon & deras ägare, givetvis var vår underbara uppfödare Linda oxå med.
På dagens schema stod fika (givetvis!!), ringträning, valpbus i kubik, luch i trädgården & gruppfotografering. Resutatet av dagen blev ett antal bilder & nedanstående bilder är "lånade" från alla fotografer som var på plats!


4 av de 7 solskensvalparna hjälptes åt att charma alla som var i närheten av vår trädgård denna soliga dag!


Brottningsmatcherna duggade tätt!


3 underbara ulltussar tumlar omkring framför kameran!


Gangster spanar in syrran genom altandörrens glas!


Här tränar man ringträning & det var mycket svårare än jag trodde att springa "snyggt" ihop med sin valp, skitsvårt att hitta rätt tempo, men till slut så tror jag vi lyckades ganska bra den lille gangstern & jag! Riktigt roligt var det i alla fall!


Första gången ever som han står still i kopplet på kommando! Gissa om jag är stolt över hur proffsigt det ser ut! Han är duktig vår lille kille!


Här sitter vi samlade allihopa; jag & Gangster, Louise & Leija, Ing-Marie & Triton, Tessan & Teijla.Självklart var vi ju tvungna att få med vår fantastiska uppfödare på bild oxå & hon var inte svår att övertala, hon slängde sig mer än gärna framför oss andra!
 
Till er alla som var med denna roliga dag; stort tack för att ni kom & jag hoppas verkligen att vi snart gör om detta. Galet rolig dag, kul att träffas irl & i alla fall jag lärde mig massor av matnyttigt inför höstens alla väntande utställningar.
 
Var rädda om er & varandra!
Kram C =)
 

High Chaparral!

Eftersom livet alltid kommer emellan när jag tänkt blogga så blir det alldeles för långa uppehåll mellan tillfällena som jag kan sitta här men nu så tänkte jag peppra ner mina kära läsare med en hög bilder && berättelser om den lille gangstern!!!
För ett par helger sen så hade vi besök från Stockholm i form av härliga familjen Guldhjelm. På lördagen for vi till High Chaparral allihopa & givetvis hade vi en liten ullboll med oss! Jag var lite orolig över hur han skulle orka att följa med oss hela dagen men det gick långt över förväntan; han charmade alla som kom i hans väg & reagerade inte ett skit på att det small från pistoler & gevär lite varstans i parken. Däremot så var hästarna inte så kul & när ångloket kom & tuffade in på stationen så var han inte så kaxig den lille sötbollen. Men bortsett från det så hängde han med hela dagen på sitt pigga & nyfikna sätt & inte förrän framåt eftermiddagen så vart han så trött så då fick han åka i skrindan vi hade hyrt för att köra vår packning på!
En härlig dag i strålande solsken tillsammans med goda vänner: livet när det är som bäst, eller hur!
Litet bildregn från vår dag i "the wild west" kommer här:
 

Våra tre söta ungar förvandlades snabbt till tuffa cowboys efter ett besök i vilda västern shopen!


Uppladdning inför dagens första (av totalt 2!!) bankrån som resulterade i några choklattior till de lyckliga bankrånarna!


Panoramabild över platsen där showen äger rum. Den lille gangsterna var på säkert avstånd tillsammans m sin husse!


Kidsen hjälper Lucky Luke att hitta Dalton bröderna!


Självklart var även Gangster cowboyklädd dagen till ära!


Parkens sötaste lilla cowboytjej tog en vilopaus på ett litet annorlunda ställe!

 
Stort tack till The Guldhjelm´s för fantastiskt roligt sällskap hela denna soliga helg! Snart ses vi igen!
 
Var rädda om er & varandra!
Kram C =)
 
 

RSS 2.0