Hemlängtan...

Nu börjar det kännas i hela kroppen; jag börjar få hemlängtan! Saknar Solsidan med allt vad det innebär; att sitta på altanen & fika, sola i trädgården, ta ett varmt bad när jag vill & få sova i min egen säng igen.
Men mest av allt längtar jag efter att få se resultatet av renoveringen som nu är i stort sett färdig! Köksluckorna är beställda men troligtvis inte levererade ännu men vad gör det; det kommer att bli underbart att få plocka in allt i skåpen & rensa ut det som ska kastas (vilket kommer att bli en hel del!!!) 24 flyttlådor lär ta en stund att tömma men vi har ju hela tre dagar på oss innan Gangster ska hämtas så det är luuuugnt! Vi har inte shoppat något nytt till köket men ska beställa ett väggord som ska sättas upp & sen vill jag i alla fall ha en ny brödlåda (en sån där svart i plåt vore kul att få när man fyller år!!) TIll badrummet uppe så har vi köpt ett nytt duschdraperi i vitt m stålgrå stjärnor över hela; kommer att passa skitbra i vårt vita helkaklade badrum m svart matta. Vi letar efter "de ultimata" krokarna & toapappershållare men har ännu inte bestämt oss för vilken serie vi ska välja; det finns alldeles för mycket fint out there!
Som avslutning tänkte jag bjuda på en liten "sneak peak" på vårt nya kök men som sagt; luckorna få ni fantisera dit själva eftersom de inte kommit ännu, det kommer att bli släta vita (naturligtvis!) men jag har inte en susning om vilka handtag det blir ännu.
 
Håll tillgodo:
De första 2 bilderna är tagna i vårt "nya" badrum! Utmed den tomma väggen kommer det att stå ett ovalt badkar med lejontassar som fötter!
 
 
Här kommer några bilder tagna i vårt nyrenoverade kök; luckorna kommer att bli vita & helt släta - ljuvligt att hålla rent mot de vi tidigare hade! Observera det vita, fräscha kaklet - "viss" skillnad mot de gamla bajsbruna fettnedfläckade klinkersplattorna som satt där förut, eller hur!!!
 
 
Slutligen kommer här en närbild på de ursnygga tapeterna som nu pryder väggarna istället för de groteskt fula vävtapeterna som satt där tidigare! Om några dagar levereras dessutom det väggord som kommer att sitta på en av väggarna; bild på detta kommer när det är på plats, men jag kan avslöja att det handlar om choklad!!!
 
Slutligen kan jag väl bara rapportera om att vi har en härlig semester allihop, vädret är på vår sida även om det inte är sol & badväder varje dag så är det i alla fall uppehåll & det är vi innerligt tacksamma för, regnet hälsar på oss på nätterna när det väl kommer! Finns det något mysigare än att gå & lägga sig & sova i en husvagn när det ösregnar??? Bara inbitna campare kan nog förstå hur sjukt mysigt det faktiskt är!

Vi har haft ett gäng underbara dagar här i Hallsta med omnejd & hunnit att träffa så många av våra nära & kära som finns här. Några har vi hunnit träffa både 2 & 3 gånger & andra har annat för sig än att umgås med oss, men vad gör väl det (It´s their loss, typ!); de vi träffar öser positiv energi på oss & det är underbart att ha så många & så goa vänner omkring sig i tillvaron: det är en sann rikedom!
Vi har badat, shoppat, fikat, grillat, kramats m vänner & varandra, busat & lekt m barnen men framförallt så har denna semestertripp so far inneburit en helt galen mängd med asgarv! Jag njuter av varenda dag & sällskapet av alla vi träffar & det är en sann glädje att se barnen ha så himla roligt som de har/har haft dessa dagar! En stor kram till er alla som förgyllt vår resa på flera sätt; många av er har vi redan bokat upp dejter med framöver nu i höst & det ser vi självklart fram emot hela familjen! Ni är alla så välkomna hem till oss & till dem vi inte bestämt något med; har ni vägarna förbi Solsidan & känner för att hänga med oss ett par timmar över en fika eller BBQ; ring & kolla vad vi har för oss; om vi är uppbokade så går det alltid att ändra om i planeringen för om det är långväga besök på G så ser vi till att avsätta tid för att träffas. Livet är för kort för att bara köra på lixom, man måste hinna kramas lite oxå!
 
Sist men absolut inte minst så tänkte jag bara påminna er om att idag, lördag, så är det faktiskt bara fjuttiga 5 dagar kvar tills den här sötnosen flyttar hem till oss för att stanna; då börjar ett nytt kapitel i våra liv & det ser vi fram emot alla 4 ska ni veta!
~Ljuvliga "Teddywood´s Tintin by Sunshine", till vardax kallad Gangster! ~
 
Var rädda om er & varandra!
Kram C =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0