2 veckor kvar...

...tills det är dax för beräknad nedkomst av en härlig kull av lurviga valpar där en av dem kommer att flytta hem till oss i sommar! *längtar ihjäl mig snart!*
Sitter & surfar runt & läser allt jag kan hitta om Eurasier, att skaffa en valp & om alla saker man bör fixa innan man hämtar hem valpen. För att inte tala om allt jag försöker lära mig om försäkringar, sjukdomar, hundleksaker & valpkurser! Det känns som att jag inte får missa någon enda detalj i denna djungel av information, vill verkligen vara riktigt ordentligt påläst & ha koll innan vi blir 5 i familjen. Gissar att jag kommer att bombadera "vår" uppfödare med frågor i stort & smått när det börjar närma sig dagen för hemresa med en valp i bilen. Ooooiiiiih, kan verkligen inte fatta att vi snart är där, tänk; efter nästan 2 års letande efter den perfekta rasen för oss & flera månaders mailande med vår gulliga uppfödare så är det nu bara en väldigt kort tid innan h*n föds.... det är stort, riktigt riktigt stort & en väldigt underlig känsla....nästan som när man väntade barn alldeles där i slutet av graviditeten. Så mycket funderingar som far omkring i huvudet på en om allt möjligt. Jag vet egentligen ingenting om vår valp eftersom den inte är född ännu men en sak är jag tvärsäker på; det kommer att bli en riktigt bortskämd liten rackare!!!

Avslutar med en bild på vackra Enja som nu alltså är inne på 6:eveckan & bara ynka
2 veckor kvar till förlossningen:

~Vackra Enja~

 

Snart dax att sova, imorgon väntar en härlig fredag på jobbet & jag har bakat massor av choklad/kokosmuffins så jag vet en avdelning på Elgiganten där det kommer att fikas ordentligt under morgondagen!

 

Kram C =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0