Nu har jag pussat på dem.....

....alla 7 fick ta emot pussar & gos i överflöd inte bara av mig utan även av resten av familjen som naturligtvis var med & hälsade på valparna igår!

Vad kan man säga, de är så fina allihop & det var full fart där ett tag när allihop var vakna samtidigt. Det kissades små pölar mest överallt & barnen skrattade & så fort de såg en valp stanna upp så visste de att nu är det "kissvarning på blå" t.ex.  Det var  bara underbart att se barnen sitta där med mer valpar i knät än de kunde hålla reda på men de var så försiktiga med dem & Simon lyssnade noga när Linda förklarade hur han skulle lyfta dem. Sanna visade inga tecken alls på att hon tyckte det var jobbigt med hundar överallt runt sig, hon bara satte sig ner & fnissade lite & sen pekade hon på den hon ville ha hjälp att lägga i knät! Tänk, min lilla skruttunge som varit så rädd för hundar; vi kan lugnt konstatera att det inte längre är så! Hon blev lite besviken när hon förstod att vi inte skulle få ta hem någon valp redan igår, men var hela tiden väldigt bestämd på vilken hon ville ha!!! Simon, jag & David hade direkt samma favorit när vi nu äntligen fick se dem "live" & det är samma lille kille som varit en favorit från start! Sanna har honom som nummer 2 men är fortfarande lite besviken över att HENNES hund (oavsett vilken det kommer att bli av dem...) inte fick följa med hem igår utan måste bo kvar så långt från oss i 4 veckor till!

Bildregn från gårdagen får vänta ett tag eftersom min dator inte vill lägga upp bilder här tydligen.... =(

Kommentarer
Postat av: Ing-Marie Hägg Nilsson

Ni verkar haft en härlig stund med valpisarna. Visst är de helt underbara! Förstår att din lilla tjej blev besviken att ni inte tog hem lille valpen redan nu. Snart får vi veta vilken valp som ska flytta till vilken familj. Ser fram emot att se bilder ni tog vid besöket :)

Kram

2012-06-06 @ 08:50:32
URL: http://eurasierhund.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0